NAVIGROUP Deblocari usi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In magazinul nostru gasiti orice sistem de inchidere performant : MOTTURA, CISA, ABUS, FIAM, SECUREMME

 

Securemme

 
Mottura
 
Abus
 
Cisa
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


PAREREA CLIENTILOR

TEL : 021.210.77.40

MOBIL : 0722.317.599

MOBIL : 0721.335.154

 

Deblocari usi urgent

 

 

Ioana Georgescu
I-am chemat pe lacatusi din cauza ca usa noastra din fata nu s-a mai putut deschide. Au reparat butucul vechi de 3 decenii si a facut 4 chei noi. A uns toate piesele si acum functioneaza ca nou. Nu am stiut ca este posibil, am crezut ca trebuie neaparat inlocuit.

Am fost atat de fericita si am avut ocazia sa le dau mai mult de lucru; o inlocuire de broasca si inca 2 chei noi si le-am cerut sfaturi in privinta vechilor usi de garaj.

Tarifele au fost rezonabile si am invatat o multime de lucruri de la ei. Multumesc lacatusilor.


Vasile Popescu

Am avut nevoie de cei de la Navigroup pentru cateva probleme de lacatuserie la biroul meu, precum și pentru ceva reparatii acasă.

Sunt prompti, eficienti si le este foarte ușor să vorbească despre o intreaga gama de opțiuni de inchidere.Sunt "tipii"pe care ii pot recomanda fara rezerve la prieteni.Costin Ungureanu
Am folosit serviciile lor de mai multe ori a lungul anilor si și-au depășit întotdeauna așteptările. Sunt rapizi si de incredere.Dragos Ionita
I-am chemat pentru prima dată acum cațiva ani cand am nevoie de schimbarea tuturor cheilor de la birou. Au venit in aceeasi zi si a doua zi toata lucrarea era gata. Apoi, in acest an cu o zi înainte de 1 Mai, dupa ora 17 m-am încuiat afară din biroul meu. Am fost destul de sigur că cei mai mulți oameni sunt deja in vacanță, așa că am gandit ca ar dura ceva timp pana ajunge cineva aici. Primul lucru pe care l-am făcut a fost sa sun la cei de la Navigroup. In 20 de minute a sosit cineva, care a reușit să deschidă usa în aproximativ 30 de secunde.

 

TEL : 021.210.77.40

MOBIL : 0722.317.599

MOBIL : 0721.335.154

 

deblocariusi.net
Web analytics